El Montserrat Roig no demanarà llibres de text pel proper curs

Avui, divendres 24 de febrer, la majoria del professorat del M. Roig hem votat a favor de la proposta “no demanar llibres de text pel curs vinent“. I ho hem fet per diverses raons. Per una banda, perquè les grans editorials són part dels negocis que han estat responsables de la crisi econòmica, como ara l’editorial McGraw-Hill que forma part del mateix grup d’empreses que Standard & Poor ‘s. Per altra banda, perquè els llibres de text constrenyixen la tasca pedagògica. I també perquè, d’aquesta manera evitem la despesa que les famílies fan cada any a l’inici de curs.

Una altra proposta que hem votat majoritàriament ha estat la de no col·laborar amb la universitat en les pràctiques del Màster de secundària.

IES Montserrat Roig. Mobilitzacions de 2008

Per una educació pública i de qualitat. NO A LES RETALLADES!

About profesmroig

Assemblea de profes de l'IES Montserrat Roig d'Elx. Som un grup de profes que ens reunim en assemblea per a decidir sobre les propostes de l'assemblea comarcal i per a fer-ne de noves. A més a més, organitzem les activitats de protesta en el centre i ens coordinem amb altres profes de Carrús.
This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to El Montserrat Roig no demanarà llibres de text pel proper curs

  1. Pingback: La força dels actes petits » No cal que en facis gaire cas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *